miércoles, 4 de abril de 2007

Les TIC i l'escola


Les Tic han produit en la nostra societat un canvi estructural que ha revolucionat i transformat la nostra manera de treballar, de relacionar-nos i de viure.
Abans, quan nosaltres erem menuts quasi ningú tenia ordinador a casa i la paraula telèfon mòbil ens resultava extranya. Però en la societat de hui en dia, tots s'han criat amb ordinadors, han parlat per algún telèfon mòbil, han escoltat música amb un MP3 o inclós han vist un GPS al cotxe dels seus pares.
Les TIC han tingut un impacte social tan gran que els nens d'ara ja no ténen res a veure amb els nens d'abans, o en els d'aquella época en la qual nosaltres érem nens.
Com a futures educadores em pareix perfecte que tractem les TIC i que ens expliquen aquest tema a l'UJI, per a poder utilitzar tots els recursos que ens ofereixen les TIC a la nostra aula d'infantil.
Vivim en la societat de la informació, hi ha moltísims llocs on trobar-la, però sabem com buscar-la? Doncs per això és necessàri que ens involucrem al món de les TIC.
Penseu que les persones que porten molts anys impartint docència s'han actualitzat lo suficient al món de les TIC?
Penseu que totes les escoles han sofrit una transformació física incorporant canvis en la seua estructura per a poder treballar amb TIC a l'aula?
La metodologia del mestre és igual amb TIC que sense TIC, o pel contrari, és diferent?

No hay comentarios: