martes, 24 de abril de 2007

EL BLOG D'UNA XIQUETA XINESA DE DOS ANYS

Acabe de descobrir una cosa..... IMPRESSIONANT!!!!
He acabat de escriure sobre una experiència a l'aula d'infantil, i volia posar una fotografia, doncs bé, he entrat a imatges de google i entre totes aquelles imatges que m'han eixit, he selecccionat una on ha havia una nena xinesa en una aula.
He entrat per a copiar la imatge i.... SORPRENENT!!!
Era un blog....
Aquest blog és molt curiós, està escrit en primera persona, però allò curiós es que és impossible que l'haja escrit la protagonista, dons sols té 2 anys.
El blog parla de la seua vida desde que va ser adoptada per una família de Sabadell. Jo m'he llegit TOTES les entrades del blog (sense exagerar,eh!!!)
A mesura que vas llegint et va agradant més. El blog comença donant l'explicació de perqué els pares adoptius escolliren Xina per a fer l'adopció.
Com no, l'adopció és d'una xiqueta, doncs ja sabeu la cultura dels xinesos.... Sols els deixen tenir un fill, i com el varó és el gènere favorit o no sé quines històries, si el primogènit es una nena, la donen en adopció....
Bé, doncs a la nena li diuen Júlia Zhi Tian.
Ací us adjunte l'adreça per a que disfruteu igual o més que he disfrutat jo vegent aquest blog.
www.jazztelia.com/julia

2 comentarios:

Sandra Salvador dijo...

¿Lore quien se supone que lo escribe? ¿Los nuevos padres no? Me imagino que lo pondrá, pero no tengo tiempo de mirarlo todo. Eso sí, lo he ojeado y parece interesante, y es molt boniqueta.
Besitos crista mia,jeje, y cuidado con las tijeras.

Que fort dijo...

Supongo que si que serán los nuevos padres.... porque ella con lo pequeña que es no creo.
Hoy he visto a Sergio el de prácticas!! Menudo moreno que lucía de Punta Cana!!!
Un besito mi crista, me alegro mucho que me pongas comentarios y entres a ojear mi blog...