domingo, 20 de mayo de 2007

ESCOLA A MÀLAGA

Després de veure aquest video... continue pensant, després de tot allò que he vist, que Catalunya és el lloc on més treballen amb noves tecnologies.
En realitat a Màlaga han treballat amb video, però no han aprés coses del vídeo.
Els xiquets només han actuat davant el vídeo, la mestra és la que ha fet tota la faena. Que la mestra porte una càmera i es pose a grabar als xiquets, no significa que aquestos estiguen treballant amb noves tecnologies, sinó només incorporant-les a les seues activitats.
Resulta sorprenent, però aquest fet de gravar als nens no em resulta gens innovador, doncs quan jo tenia 4 anys i anava al parvulari, moltes vegades anàvem al teatre del poble a fer obretes o alguna cosa i també venia el fotògraf a gravar-nos, després les mares compràven la cinta i jo em pasava hores i hores mirant-la.
Us contaré una anècdota. Una amiga meua era novia de un dels nens que venia en mí a classe i eixia en totes aquelles cintes. Una vesprada ens vam posar a veure totes les cintes per a que la meua amiga vegera com era el seu novio de petit. Ens vam divertir molt aquella vesprada. La frase més sonada va ser: Ostres, com ha canviat.....!!!!

No hay comentarios: